Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Haarlem - Wijnproeverijen

Een wijnproeverij behoort niet tot de kernbezigheden van Your Choice Catering Haarlem, maar in een bourgondisch bedrijf als het onze mag een dergelijk evenement niet ontbreken. Onze sommelier maakt van uw familiedag, personeelsuitje of uw verjaardag een extra feestelijk gebeuren door u een wijnproeverij aan te bieden die supergezellig en bovendien leerzaam is. Zo bent u verzekerd van een middag of een avond heerlijk genieten, waarbij u wordt onderhouden door een wijnkenner die aanstekelijk kan vertellen over de kostelijkste aller dranken: wijn!

Hapje erbij?

Wijn en eten zijn in onze optiek een ideale combinatie. Vandaar dat wij alvast zo vrij zijn geweest om een paar wijn en spijs arrangementen samen te stellen die een streling voor uw smaakpapillen zijn. Hartig, zout, zoet, u zult zien dat er voor elke smaak iets te kiezen valt. Your Choice Catering Haarlem maakt van uw wijnproeverij een culinaire ervaring waar u en uw gasten nog heel lang over na zullen praten. Gezelligheid kent geen tijd, nietwaar? Mocht u na het lezen van onze drie voorstellen graag willen overleggen over alternatieven, dan hoeft u ons alleen maar te bellen. Wij staan graag voor u klaar!

De drie wijn en spijsarrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wat mag u verwachten van onze wijnproefsessie?

Your Choice Catering Haarlem heeft geen eigen wijnassortiment maar kan u desondanks laten proeven van een keur aan wijnen uit bekende en minder bekende wijngebieden. Zelf hoeft u geen groot wijnkenner te zijn, die taak is weggelegd voor onze sommelier! Hij of zij zal in elk geval enthousiast vertellen over druivenranken, wijngebieden, het maakproces, druivensoorten en allerlei andere wetenswaardigheden. Niet allen de wijn uit de Europese klassieke wijngebieden zullen de revue passeren, maar ook wijnen uit de zogenaamde 'Nieuwe Wereld' komen aan bod.

Een wijnproeverij van Your Choice Catering Haarlem is vast en zeker een schot in de roos. Wilt u een dergelijke onderhoudende middag of avond meemaken? Dan moet u rekenen op een tijdsbesteding van ongeveer drie uur. De kosten bedragen gemiddeld € 20,00 per persoon, afhankelijk van uw uiteindelijke wijn en spijskeuze.

Geniet van het leven!

Geniet van het leven, dat is ons advies. Laat u meenemen op een wijnreis die voert langs Frankrijk, Italië en Spanje naar Australië en Zuid-Afrika. U zult er geenszins spijt van krijgen! Een amusante wijnproeverij met een educatief randje, dat is wat u krijgt als u een wijnproeverij bij ons reserveert.

Bel of mail ons vandaag nog en we zullen spoedig samen het glas heffen!