Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Haarlem - Bedrijfsfeesten

Bestaat uw onderneming 25 jaar? Of viert u uw eerste lustrum? Dat vraagt om een feestje! Met Your Choice Catering Haarlem heeft u in dat geval de juiste keuze gemaakt. Misschien bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat niet alleen de hapjes en de drankjes kan verzorgen, maar ook de andere zaken kan regelen die bij een bedrijfsfeest komen kijken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons motto is dat er geen beperkingen zijn; van de catering en de styling tot en met de materialen en eventueel entertainment, wij regelen uw bedrijfsfeest tot in de puntjes. Het maakt daarbij niets uit of u honderd of duizend gasten verwacht!

Bedrijfsfeesten met cachet

Your Choice Catering Haarlem maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Dat betekent dat wij alles van a tot z plannen en regelen, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wilt u een groots bedrijfsfeest organiseren voor honderden gasten? Of plant u een teamdag met allerlei activiteiten? U hoeft zich er niet druk over te maken of alles wel in goede banen geleid wordt, want daar kunt u simpelweg op vertrouwen. Met flair en expertise zorgen we ervoor dat uw personeelsdag of uw zakelijke bijenkomst extra cachet krijgt en uw gasten nog lang na zullen genieten van een spectaculair event. Een stormbaan regelen wij net zo gemakkelijk als een walking dinner voor honderden gasten. U belt ons gewoon op en wij vertellen u precies wat we voor u kunnen betekenen!

Bedrijfsfeest of zakelijk event

Ons bedrijf staat er bekend om dat wij niet over een nacht ijs gaan. Onze ervaring gaat al twintig jaar terug in de tijd en daar maken wij uiteraard graag gebruik van. Maatwerk en persoonlijk contact staan voorop bij onze werkwijze; wij zijn flexibel en creatief op elk gebied. Barbecueën, borrelen, een wijnproeverij, een actief dagje in de buitenlucht, u heeft de vrije keuze. Bovendien kan ons team u voorzien van elke vorm van entertainment die u graag wilt. Een live band, een DJ of een klassiek strijkkwartet? U kunt het zo gek niet bedenken of wij staan ons mannetje!
Mocht u specifieke vragen hebben over materialen, catering, locaties of andere zaken, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Bedrijfsarrangementen voor elk event geschikt

Your Choice Catering Haarlem kan elk bedrijfsarrangement aanbieden dat u wenst. Op cateringgebied hebben wij een groot assortiment waarin daadwerkelijk iedere smaak en elke voorkeur vertegenwoordigd is. En mocht u desonddanks nog andere wensen hebben? Dan proberen wij daar zoveel mogelijk bij aan te sluiten.
Laat u verrassen door de vele opties die u tegenkomt op onze site en als er iets is dat u wilt weten, pakt u gewoon de telefoon. Elk bedrijfsfeest is uniek, vandaar dat wij daar ook het liefst persoonlijk met u over praten. Hoe lang is de gastenlijst? Waar is de locatie? Moeten wij de locatie voor u vinden? Wilt u een totaalconcept of alleen enkele onderdelen? Uw verlanglijstje en uw budget zijn leidraad bij het maken van onze afspraken. En bij ons geldt nog altijd: afspraak is afspraak!

Gastvrij en toegankelijk

Your Choice Catering Haarlem zet haar expertise en ervaring graag in om u terzijde te staan bij iedere stap. In aanloop naar uw bedrijfsfeest denken wij graag mee over ieder aspect. Een gastvrije ontvangst met rode loper en een glas prosecco kan ons team met plezier voor u regelen. Onze mensen hebben gastvrijheid en plezier in hun werk in hun dna zitten, dus u kunt er verzekerd van zijn dat wij uw gasten een warm welkom bereiden. Dat kan op een formele manier, maar het kan ook op geheel eigen wijze. Met humor, een kwinkslag of een act verwelkomen we uw gasten op een ludieke manier. En desgewenst doen we na afloop ook weer iedereen uitgeleide op een bijzondere manier.

Meer informatie?

Your Choice Catering Haarlem laat uw bedrijfsfeest het event van het jaar worden. Vanaf ons eerste gesprek tot en met het laatste bord dat afgewassen wordt, maken wij van uw feest onze zorg!

Bel of mail ons vandaag nog als u informatie of een vrijblijvende offerte wilt. Bijna niets is voor ons te gek!