Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Haarlem - Barbecue

Barbecue assortiment

Wij zijn altijd in voor een heerlijke, zomerse barbecue. Maar ook als de temperatuur niet echt meewerkt, kunnen we u voorzien van een geweldig barbecueparty. Grenzeloos genieten van eten, drinken, gezelschap en muziek, dat biedt Your Choice Catering Haarlem u in elk geval. Heeft u een verjaardag, een personeelsfeest of een jubileum? Of misschien is de aanleiding een heel andere? Dat maakt geen enkel verschil, want met ons team is een super BBQ festijn snel geregeld!

Barbecue - onze pakketten en uw wensen

Om het voor u iets eenvoudiger te maken, zijn wij alvast zo vrij geweest drie mooie barbecuepakketten voor u samen te stellen. Daar kunnen we echter in onderling overleg natuurlijk wijzigingen in aanbrengen als u dat wilt. Uw wensen ten aanzien van de inhoud en de prijs laten wij altijd centraal staan bij ons aanbod, dus ook bij ons barbecue arrangement. Uiteraard passen wij ons aan uw dieetwensen aan, maar ook uw voorkeur voor vlees, vis en/of vegetarisch weegt natuurlijk mee. Heeft u vragen? Aarzel niet om ons meteen te bellen, want wij staan u graag te woord. Onze standaardpakketten zien er als volgt uit:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue op kolen of op gas?

Voor een originele kolenbarbecue kunt u bij ons net zo goed terecht als voor een comfortabele gasbarbecue. De keuze is aan u; persoonlijke voorkeur speelt daarbij zeker een rol, maar beide barbecues zijn tiptop in orde en gemakkelijk in het gebruik. Your Choice Catering Haarlem onderhoudt de apparatuur zeer goed en als u graag wilt dat wij zelf iemand achter de barbecue plaatsen om alles in goede banen te leiden, doen wij dat natuurlijk graag. Uw steaks, grilworsten, spiesen en uw gamba's zijn perfect gemarineerd en worden prima op temperatuur gegrild. Het hele genieten van een geweldige barbecueparty? Bel of mail ons vandaag nog en u zit voor u het weet aan zo'n heerlijke drumstick te knabbelen!

Vlees, vis, salades en dipsauzen

Vers brood, kruidenboter, een kaasplateau met internationale kazen, aïoli, toscaanse salade met zongedroogde tomaten, pijnboompitten en mozzarella, whiskysaus, knoflooksaus, pindasaus, het is maar een kleine greep uit ons barbecue assortiment. U kunt het zelf zo klein of zo uitgebreid maken als u wilt; voor een bedrag vanaf € 13,50 heeft u al een superlekker barbecuepakket waar u uw vingers bij aflikt. Onze producten zijn dagvers, de salades en marinades zijn huisgemaakt. En dat geldt ook voor eventuele nagerechten die u bij ons kunt bestellen. Want zeg nou zelf: zonder een lekker toetje is een barbecue toch niet echt compleet?

Barbecue met iets extra's

Your Choice Catering Haarlem levert op elk gebied extra service en kwaliteit. Ook waar het onze barbecues betreft zijn wij steeds bereid een stapje verder te gaan dan de gebruikelijke barbecuepakketten. Zo kunt u bij ons ook aankloppen voor partymaterialen, entertainment en drankenarrangementen. En niet te vergeten voor onze vermaarde desserts! Wij overleggen persoonlijk met u welke zaken u graag wilt en wat u nodig heeft, zo maken wij van uw barbecuefeest een totaalplaatje dat helemaal aan uw wensen is aangepast.

Barbecue met speciaal drankenarrangement

Afgezien van alle andere zaken die u bij Your Choice Catering kunt bestellen, is een drankje bij uw barbecue wel het minste! Wij zijn in de gelegenheid om u een speciale actieprijs te bieden van € 7,50 per persoon all-in voor ons Hollandse Drankenpakket. Zonder lekker pilsje, glaasje fris of wijntje is uw barbecue immers niet compleet? Your Choice Catering Haarlem levert daarbij niet alleen het serviesgoed en het bestek, maar ook de tapinstallatie, spoelbak en de benodigde glazen. Ook hier geldt: heeft u vragen of wilt u weten of we uw wensen kunnen vervullen? Bel ons dan vandaag nog op, we zitten voor u klaar.

Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. U bent tot niets verplicht. U bent van harte welkom!