Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Haarlem - Entertainment

Zonder muziek zou het leven niet zo mooi zijn, daar zijn we bij Your Choice Catering Haarlem van overtuigd. Een feest of een evenement is dus ook niet compleet zonder het passende entertainment. En daar kunnen wij u perfect mee van dienst zijn! Ons bedrijf houdt zich namelijk niet alleen bezig met de gastronomische kant van feesten en partijen, maar ook met alle andere zaken die bij de organisatie komen kijken. Wilt u tijdens uw teambuildingdag een workshop regelen met een cabaretact? Of heeft u een sprookjesverteller nodig voor uw babyborrel? Een live band of een DJ voor uw jubileum? U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het mogelijk.

Meer dan alleen catering

Your Choice Catering Haarlem is niet van het standpunt af te brengen dat wij de allerbeste service willen leveren voor onze klanten. Dat houdt voor ons in dat wij persoonlijk en betrokken aan de slag gaan voor u, met uw wensenlijstje als leidraad. Met persoonlijk contact en aandacht voor het individu maken we samen met afspraken waar we niet van afwijken. We beloven niet alleen veel, we doen het ook! Culinair zijn wij al niet te verslaan, maar ook als u materialen, entertainment en styling nodig heeft, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Zelfs al wilt u een bepaalde smartlappenzanger of een Marco Borsato look-a-like, dan is dat voor ons in een handomdraai geregeld. Wilt u weten of we aan uw entertainmentverzoek kunnen voldoen? Bel ons dan gewoon op en we vertellen het u meteen!

Van klassiek tot hardrock

Uw persoonlijke muzieksmaak of de muzieksmaak van de gasten die verwacht, kan nogal divers zijn. Your Choice Catering Haarlem kan elke muzieksmaak tevreden stellen. Wilt u een feest DJ die aanvoelt wat zijn publiek wil horen? Wilt u een klassiek strijkerskwartet voor uw bedrijfsopening? Of had u graag een hardrockband voor uw bruiloft? Wij boeken iedere stijl die u wilt.
En dat geldt natuurlijk ook voor de andere entertainment acts die u wellicht graag wilt hebben. Animatie voor de kinderen, sportieve work-outs voor uw familiedag, een clown, goochelaar of een grimeur? Geen enkel probleem, wij kunnen u zelfs voorzien van levende Disneyfiguren!

Passend bij uw event en uw budget

Your Choice Catering Haarlem maakt werk van uw entertainmentvraag en stelt een aanbod samen dat past bij uw feest of zakelijk event. Bovendien kijken we uiteraard naar uw budget en houden we rekening met de gasten die u tijdens uw feest verwacht. Persoonlijk overleg met u staat bij Your Choice Catering Haarlem bovenaan. Samen met u maken we van uw bruiloft, jubileum, bedrijfsopening of uw zakelijke netwerk bijeenkomst een geslaagde gebeurtenis!

Your Choice Catering Haarlem is al ruim twintig jaar bezig in het cateringvak. Onze vakkennis en onze professionaliteit zijn groot, maar onze persoonlijke inzet en betrokkenheid zijn nog net zo fris als in de beginperiode. Wilt u kennismaken met ons aanbod of heeft u gerichte vragen met betrekking tot uw eigen feest? Dan nodigen wij u van harte uit om ons te contacteren. Wij geven u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.