Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Haarlem - Walking dinner

Ons zeer populaire walking dinner concept is een waar smulfestijn voor de echte lekkerbek die niet graag aan een tafel vast zit. Your Choice Catering Haarlem bereidt een walking dinner voor u dat meeloopt met de gast en u de vrijheid geeft om u door het gezelschap te bewegen terwijl u geniet van een hoogstaand diner. Wat dacht u van een mini carpaccio met pijnboompitjes, eendelever mousse op frisee salade met portsaus en ardennerham met meloen? Bestek overbodig!
Een walking dinner is ideaal voor een bedrijfsopening, een receptie of een netwerkbijeenkomst. Maar ook tijdens een bruiloft is een walking dinner een prachtige optie die u culinair zal verrassen.

Walking dinner - ons aanbod

Ons walking dinner aanbod is zo breed dat we rustig durven te stellen dat er voor iedereen iets bij zit. Van verfijnde vlees- en visgerechten tot en met lekkere desserts, uw gasten zullen zich in een gastronomisch walhalla wanen. Voor wat betreft de keuze en de samenstelling bent u vrij. In onderling overleg passen wij de walking dinners aan uw smaak en aan uw budget aan. Die drie walking dinners die u hier ziet, dienen alvast als inspiratie. Loop er eens op uw gemak doorheen en laat u verrassen door wat u aantreft:

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinners - wandelend genieten

Een walking dinner staat voor wandelend genieten en geen gedoe met bestek of tafeletiquette. U heeft al een dergelijk fantastisch arrangement vanaf € 19.50 per persoon. Bent u met meer dan vijftig personen? Dan zijn daar de kosten van de kok bij inbegrepen. Bent u met een kleiner gezelschap? Dat betaalt u voor de kok het kleine bedrag van € 25,00 per uur extra.

Opent u een nieuwe winkel? Wilt u uw huis inwijden op een feestelijke manier? Kies dan een walking dinner en u gooit daar vast en zeker hoge ogen mee. Niemand hoeft zich druk te maken over de tafelschikking en mes en vork zijn niet nodig. Iedereen kan vrij bewegen door de ruimte en hoeft toch niets te missen van alle lekkernijen die langskomen. De gerechtjes zijn zorgvuldig gepresenteerde, aparte hapjes die bij elkaar gelijk staan aan een volledige maaltijd. Met een walking dinner heeft u een gouden formule in handen!

Walking dinners - hoe werkt het?

De chef en zijn mensen nemen bezit van uw keuken om het walking dinner ter plekke klaar te maken. Heeft u een locatie uitgezocht waar geen of een kleine keuken aanwezig is? Dan nemen we de ontbrekende keukenapparatuur gewoon mee! Your Choice Catering Haarlem is flexibel, creatief én mobiel, zoals u ziet. Onze ervaring heeft ons geleerd dat we u met 6 tot 8 gangen een walking dinner serveren dat meer dan voldoende inhoud heeft om als volwaardige maaltijd te dienen. Ook voor de iets grotere eter!

Speciale drankenkaart

Your Choice Catering Haarlem vult uw walking dinner aan met iedere drank die u wenst. En wilt u een goede prijs-kwaliteit verhouding? Maak dan gebruik van ons speciale drankenarrangement dat gebaseerd is op een uiterst scherpe prijs van € 7,50 per persoon all-inclusive. Dat betekent dat u gedurende het walking dinner onbeperkt voorzien wordt van ons Hollandse drankenassortiment.
Materialen zoals een tapinstallatie, glazen en partytenten kunnen wij u desgewenst ook leveren.

Gemiddelde prijs

Omdat u het walking dinner grotendeels zelf invult, is de prijs afhankelijk van uw eigen keuze. Wij kunnen slechts als indicatie een gemiddeld bedrag van € 30,00 per persoon geven. Al naar gelang u het walking dinner uitbreidt of kleiner maakt, zal de prijs fluctueren. Voor een precieze offerte kunt u ons altijd contacteren. Het verplicht u tot niets!

Bel ons (gratis) op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.