Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Haarlem - Bedrijfscatering

Bedrijfscatering is een specialiteit waarin Your Choice catering Haarlem zich onderscheidt van alle andere cateraars. Incidenteel of structureel, wij zijn in staat om u van allerlei vormen van bedrijfscatering te voorzien. Een smakelijke lunch, een uitgebalanceerde warme maaltijd, snacks, dranken en salades, noem het maar op, wij kunnen het regelen. Op een persoonlijke en klantgerichte manier maken wij van uw bedrijfscatering onze zorg. Heeft u een specifieke vraag op het gebied van bedrijfscatering? Laat het ons weten en wij zorgen graag voor het antwoord!

Zo nu en dan of elke dag?

Bedrijfscatering kan op vele manieren ingevuld worden. Als uw bedrijf piektijden kent waarin u graag incidenteel uw medewerkers wilt voorzien van een lekkere en gezonde maaltijd, zijn wij uw partner. Maar ook als u graag wilt dat de bedrijfskantine van uw onderneming of uw instelling volledig bevoorraad wordt, zijn wij daartoe uitstekend in staat. Uw cateringvraagstuk wordt gegarandeerd opgelost door ons. Heeft u weleens zakelijke relaties op uw bedrijf en wilt u werk- en vergadertijd combineren? Dan zorgen wij voor een lunch of een warme maaltijd zodat u geen tijd verspilt en toch heerlijk kunt eten! Wij passen ons aanbod geheel aan uw wensen en aan uw budget aan, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Ons team levert maatwerk en topkwaliteit op elk gebied, daar kunt u verzekerd van zijn!

De dagelijkse praktijk

Prijsvoorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, knäckebrood en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salade, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • Serviesgoed

Houd er rekening mee dat dit slechts een voorbeeld is! Uiteraard kunnen wij meer of minder in ons assortiment stoppen indien u dat wenst. De uiteindelijke prijs is dus afhankelijk van het cateringpakket dat u zelf samenstelt: u bent de baas!

Gezond werken begint met gezond eten

Als goede werkgever let u erop dat uw medewerkers er een gezonde leefstijl op na houden. En dat geldt ook als u verantwoordelijk bent voor een zorginstelling of een school. Gezond werken, leven en studeren begint met gezond eten en drinken. Wij helpen u daar graag bij! Met onze evenwichtige en verse maaltijden maken houden wij uw medewerkers, studenten of bewoners vitaal. Daar hebben niet alleen zij zelf maar ook u voordeel van. Door uw personeel toegang te geven tot verse, gezonde producten, voelen ze zich energieker en worden ze productiever. Zo slaat u twee vliegen in een klap!

Meer informatie?

Bel of mail ons als u meer informatie wilt over ons bedrijfscateringaanbod. Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te informeren en ons aanbod op uw wensen aan te passen. Laat het niet bij goede voornemens en bel vandaag nog!