Facebook    Twitter
Your Choice Catering Haarlem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Tingietersweg 201
2031 ER Haarlem
tel. 023 - 7440180

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Haarlem - Bedrijfsopening

Opent u een spiksplinternieuw bedrijf? Of verhuist uw onderneming naar een ander pand? Is uw school of uw studie instelling verbouwd? Wat de aanleiding ook is, een opening is in elk geval reden genoeg voor een feestje, dat staat vast. Het openen of heropenen van een bedrijf doen we bij Your Choice Catering Haarlem met hetzelfde enthousiasme waarmee we elke opdracht aangaan. We nemen u zoveel mogelijk uit handen, zodat u gewoon uw werk kunt doen, dat spreekt voor zichzelf! Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Lees onze site rustig door en heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te bellen.

Heropening, verhuizing, nieuwe vestiging = feest!

De (her)opening van een bedrijf, de opening van een tweede vestiging, een nieuw pand, dat brengt nogal wat drukte met zich mee. Natuurlijk wilt u uw relaties, persoonlijk en zakelijk, mee laten delen in de feestvreugde. Your Choice Catering Haarlem gebruikt alle expertise die we de afgelopen twintig jaar hebben vergaard graag om u te helpen bij het organiseren van een bedrijfsopening die u nog lang zal heugen. Wilt u uw nieuwe winkel open stellen voor (nieuwe) klanten? Heeft u een rondleiding van uw zakelijke contacten in uw nieuwe bedrijfspand in gedachten? Wilt u een spetterend feest geven voor alle mensen die betrokkenen waren bij de opstart van uw bedrijf? U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het voor u realiseren. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid maken wij een totaalplaatje waarin wij voor alles verantwoordelijk zijn. Niet alleen de culinaire kant is ons wel toevertrouwd, ook het entertainment, de partymaterialen en styling kunt u bij ons neerleggen. Culinaire topkwaliteit en de allerbeste service die u zich kunt voorstellen, dat is wat wij u te bieden hebben.

Creatieve opening

Wij kennen geen kleine klanten, vandaar dat wij iedere bedrijfsopening benaderen met alle egards en volledige aandacht. Misschien wilt u uw bedrijfsopening op een ludieke, originele manier luister bij zetten? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door uw bedrijfsopening als "hoogste punt"- viering te vieren.

U weet niet wat dat is? Dit staat er op Wikipedia:

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Met tradities in een nieuw jasje

Van tradities kun je in deze tijd een nieuwe gewoonte maken, vinden wij. Het is in elk geval de moeite waard om ze in ere te houden en er iets ludieks mee te doen. Your Choice Catering Haarlem maakt van een hoogste punt viering een heuse happening, compleet met heerlijk eten, drinken en eventueel entertainment. Nodig uw medewerkers, familie, vrienden en zakelijke contacten eens uit voor een Snertfeest! Een oer-Hollands erwtensoep feest, met pannenkoek, stroopwafels en ijs voor de kleintjes. Of wat dacht u van een Aziatisch buffet? Of een haringparty? Het zijn maar enkele ideeën voor een gezellige, onderhoudende middag of avond waarbij jong en oud zich kostelijk amuseert. Heeft u andere suggesties? Heeft u behoefte aan een advies of een offerte? Neem de telefoon of mail ons en u weet binnen de kortste keren welke mooie dingen wij voor en met u kunnen organiseren!

Bel gratis met 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in. Binnen 24 uur heeft u antwoord!